Læs om det helt nye ATK materiale

Læs om det helt nye ATK materialeKategori: Generelt
Tags: , ,

Bueskydning Danmark har netop lanceret det nye materiale for aldersrelateret trænings koncept for bueskytter (ATK bue).

ATK bue er skrevet til børn og unge samt deres træner i bueskydning. Udgangspunktet for ATK bue er, at de mange erfaringer og den viden, som Bueskydning Danmark har tilegnet sig hos de allerbedste bueskytter, kommer den voksende gruppe af børn og unge i bueskydning til gode. ATK bue er et værktøj, som både træner og bueskytte kan bruge og få glæde af i deres træning. Bogen giver viden om og eksempler på målrettet og forsvarlig træning af børn og unge.

ATK bue har en ambition om, at børn og unge skal have adgang til den bedst mulige træning og stræber mod den træning, som giver de mest frugtbare muligheder for udvikling. ATK bue har dog hele tiden det fokus, at det ikke kun handler om resultater, men i lige så høj grad om at have det sjovt, imens man træner. Nøgleordet for ATK bue er derfor glæde!

ATK bue er inddelt i 10 kapitler på i alt 197 sider. Du får indgående kendskab til:

1. Udviklingstrappen for børn og unge.
Læs om de forskellige udviklingstrin for børn og unge fra 6-20 år. Hvornår trænes færdigheder inden for teknisk-, fysisk- og mental træning og forstå doseringen af træningsmængden.

2. Talent
Få definitionen af et talent i bueskydning og få bla. et indblik i “talenthuset”.

3. Teknisk træning
ATK bue giver dig overblik over tekniske fokusområder og et konkret eksempel på en træningssession på 2½ time.

4. Recurve
Dybdegående indblik i teknikker for recurve. I 5 trin går afsnittet helt ned i detaljerne for, hvordan din træning optimeres og udføres korrekt.

5. Compound
Afsnittet giver dig viden inden for: Grundstillinger, udførelse af skuddet, udstyr og trimningsmetoder.

6. Langbue og barbue
Guider dig igennem emner inden for balancepunkter, optræk, ankring, string-walking og meget mere.

7. Sportspsykologi
Hvornår skal skytter mentaltræne? Hvor ligger dit fokus før, under og efter træning og konkurrence. Du får alle svarene i dette afsnit.

8. Fysisk træning
ATK bue giver dig arbejdskravsanalyse for bueskydning, eksempler for træningsprogrammer ud fra alder og specialtræning med buen.

9. Ernæring
Kan skytter med fordel spise anderledes end andre? Afsnittet giver dig svaret, ligesom du får indblik i måltidsmønstre og kostens indhold.

10. Træning i praksis
Afsnittet giver dig inspiration og gode ideer til din træning. Du finder konkrete øvelser og lege, som du kan bruge til en spændende og anderledes træning.

ATK bue kan bestilles ved henvendelse til kontoret hos Bueskydning Danmark.

Pris pr. stk.: kr. 150,- plus porto (1 stk. kr. 38,50) – Faktura vedlægges forsendelse.