Lørdag: Guldfinale i vente for det danske Herre Compound hold ved World Cuppen i Paris!

Lørdag: Guldfinale i vente for det danske Herre Compound hold ved World Cuppen i Paris!Kategori: Generelt

Lørdag formiddag kan du følge det danske Herre Compound hold i guldfinalen mod USA ved World Cuppen i Paris  

De danske eliteskytter kan slet ikke få nok af medaljer i denne sæson. Ved World Cuppen i Paris (Stage 3) har de danske Herre Compound skytter skudt sig frem til guldfinalen, som afvikles lørdag den 26. juni 2016, kl. 10.36!

Det danske hold er repræsenteret via: Martin Damsbo, Mathias Fullerton og Stephan Hansen, som kvalificerede sig ind til finaleskydningerne som nr. 2. Det betød en plads direkte i 1/4 finalen for det danske hold, og på vej mod finalen har danskerne herefter besejret Columbia (1/4 finalen) og Frankrig (1/2 finalen). Nu står holde over for USA som kvalificerede sig som nr. 1.

Du kan følge med live på World Archery TV her: Compound Finals, World Cup Paris

Compound MIX hold
Umiddelbart efter Herre holdets match på finaleanlægget i Paris, kan Danmark sikre sig endnu en medalje ved World Cuppen. Det Danske Mix Compound hold som består af Mathias Fullerton og Tanja Gellenthien, har nemlig skudt sig frem til bronze-finalen, hvor duoen skal op imod Italien. Den match skydes kl. 11.10 og kan ligeledes følges live på World Archery TV her: Compound Finals, World Cup, Paris 

Fullerton/Gellenthien sluttede 3. bedst i kvalifikationen, og har på vej mod bronze finalen skudt sig forbi Frankrig og Estland, inden Columbia satte en stopper for danskerne i en semifinale hvor Columbia kun smed 1 point, imens danskerne smed 2. Med andre ord blev den semifinale skudt på et tårn højt niveau, hvor de små marginaler blev afgørende.

Martin Damsbo, World Cup Paris 2021

Mathias Fullerton, World Cup Paris 2021

Stephan Hansen, World Cup Paris 2021