Maja Jager tog OL billet under VM 2019 i bueskydning

Maja Jager tog OL billet under VM 2019 i bueskydningKategori: Elite, Generelt

Maja Jager havde under VM skudt sig frem til chancen for en OL billet via OL-kvalifikations skydning, og det blev noget af en gyser! 

Maja Jager skød fredag formiddag Danmark direkte til Tokyo og OL 2020, via OL-kvalifikationsturneringen afviklet under VM 2019 i Hertogenbocsh. 4 skytter havde skudt sig frem til muligheden for at snuppe een af de 3 billetter som var stillet som “præmie” i denne mini turnering, og det blev en høj-intens affære!

Maja lagde ud med et nordisk opgør mod svenske Christine Bjerendal, som hun desværre tabte ret klart med 0-6. Regnen silede ned over VM anlægget, og de danske muligheder for en plads ved OL var på nippet til at blive skyllet ud med regnen.

Sidste mulighed var i den direkte duel om den sidste billet mod Franske Audrey Adiceom, og her svigtede Maja ikke. Med suverænt skydning i de nervepirrende sidste 9 pile, var Maja klart bedst, og hjemførte de sidste OL billet til Danmark via en 6-0 sejer.

Dermed er Danmark repræsenteret i bueskydning ved OL 2020, noget som ikke er sket siden 2012!

DR sporten bragte denne nyhed: Maja Jager skyder Danmark til OL2020

DIF bragte denne nyhed: Maja Jager er tilbage på den olympiske hylde

En glad Maja Jager efter OL billetten er skudt hjem til Danmark ved VM 2019

Regnen stod ned over VM anlægget ved skydning om OL billetterne

Maja Jager i jagten på OL billetten ved VM 2019

Nerverne skulle holdes i ro under skydningen om OL billetten. Her var landstræner Niels Dall en vigtig faktor i at få Maja til at præstere under maksimalt pres