Nu starter første indledende runde i dette års sommerskydning

Nu starter første indledende runde i dette års sommerskydningKategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt, Ungdom

På mandag starter første indledende runde i dette års sommerskydning. 

Dette års sommerskydning består af 4 indledende runder, hvor de 3 bedste resultater er gældende. Det vil sige at man har mulighed for at have en mindre god dag på buebanen eller springe en skydning helt over.

Tilmeldings fristen er derfor første den 9. maj, lige inden 2. indledende runde starter.
Skal man have muligheden for at have en mindre god dag på buebanen eller springe en af de senere skydninger over, så skal man deltage i den første indledende runde, som løber hele næste uge – fra den 26. april til 2. maj.

Har man spørgsmål er man altid velkommen til at henvende sig til Bueskydning Danmark på mail her, eller melde sig ind i Sommerskydningsgruppen på Facebook som finde her.

Facebookgruppen er et socialt fælleskab omkring Bueskydning Danmarks Sommerskydnings tuneringen. Her er det muligt at dele billeder og oplevelser fra sin egen skydning, samtidig med at man kan følge med i de andre skytters skydning fra hele landet. Vi håber meget I vil deltage aktivt i denne gruppe. Invitere gerne alle jeres buevenner, ung som gammel, med i gruppen.
Husk at alle kan deltage på lige præcis den afstand de ønsker. Er du ung, gammel, ny, erfaren, mand eller kvinde, så har du mulighed for at deltage. Få derfor alle dine buevenner til at deltage og få en masse sjov konkurrence ud af det.
Tilmeldingen til sommerskydning sker klubvis. På https://www.sommerskydning.dk/sommerskydning/  hvor klubben har et login (det samme som til vinterskydning – blev udleveret da klubben meldte sig ind i Bueskynding Danmark). Er der problemer med tilmeldingen, skal man kontakte Helle i sekretariatet, hendes kontakt oplysninger findes her.