Ny projektansættelse til Combat Archery

Ny projektansættelse til Combat ArcheryKategori: Generelt

Bueskydning Danmark har pr. 1. januar 2019 ansat Patricia Andersen som projektleder med fokus på udvikling og implementering af Combat Archery i Bueskydning Danmark 

Den 2. januar 2019 sparker Bueskydning Danmark gang i projektet omkring udvikling og implementering af Combat Archery, som ny aktivitet. Til at løfte denne opgave, har forbundet indgået aftale med Patricia Andersen, som altså bliver projektleder og primær person på opgaven.

Stillingen er en deltidsstilling, normeret til gennemsnitslig 18 timer ugentligt.

Patricia har i dag sit daglige virke i Aarhus Bueskyttelaug, hvor hun er træner, tovholder for trænergruppen og  desuden også er tilknyttet Bueskydning Danmarks talentcenter. Hun har med andre ord rigtig god erfaring omkring træning af børn og unge i bueskydning og har god indsigt i bueskydnings kultur generelt.

Patricia har i november og december 2018, været deltidsansat i Bueskydning Danmark i skoleprojektstillingen i Aarhus, og overgår nu til det nye projekt omkring Combat Archery.

Har du allerede en besked til Patricia, eller ønsker du at booke hende til et møde i din forening omkring Combat Archery, så kan du kontakte hende her: Bueskydning Danmark kontakt

Stort velkommen til Patricia!

Patricia Andersen, Projektleder på Combat Archery