Ny træner tilknyttes Talentcenter Taastrup

Ny træner tilknyttes Talentcenter TaastrupKategori: Talent

En lille trænerrokade er nu på plads for Talentcenter Taastrup

Nuværende træner, Frederik Sönnichsen, har valgt at opsige sin stilling som talenttræner, og har sidste træning på talentcenteret i Taastrup den 3. marts 2020. Bueskydning Danmark har i stedet indgået aftale med Mikkel Berrig som indtræder i stillingen, sammen dag som Frederik stopper. Mange tak til Frederik for indsatsen på Talentcenteret!

Mikkel er dansk Mester i Herre Recurve klassen for både junior og senior, og har netop afsluttet sit eget forløb på talentcenteret i Taastrup, og har nu takket ja til udfordringen som træner. I øjeblikket bruger Mikkel alt sin tid på bueskydning, og er således tilknyttet 2024 projektet hvor han har daglig træning på landsholdsbanen i Brøndby.

Mikkel har en kæmpe passion for bueskydning, og har forsat selv drømme og mål med sin egen bueskydning. Via sin dedikation og store træningsflid, har han allerede opbygget en stor viden omkring buetræning, og har et godt indgående kendskab til processerne og mekanismerne på talentcenteret i Taastrup.

Vi er derfor rigtig glade for at Mikkel har sagt ja til jobbet som talenttræner i Taastrup.

Den kommende tid brugt på at bygge på Mikkels kompetencer, og hjælpe ham godt på plads i rollen som talenttræner. Han kommer til at indgå i et team med Martin Damsbo som fortsat er tilknyttet Talentcenter Taastrup, og bliver ligeledes en del af Bueskydning Danmarks kompetenceløft af forbundets trænere.