Nye retningslinjer for Kongskildebanen – opdateret vedr. procedure for sæsonkort

Nye retningslinjer for Kongskildebanen – opdateret vedr. procedure for sæsonkortKategori: Generelt

Bueskydning Danmark vedtog ved behandling af budget 2015 at igangsætte et projekt for forbundets 3D bane på Sjælland, Kongskildebanen. Banen har i en længere periode været nedslidt og har trængt til en del forbedringer for at løfte den generelle oplevelse for alle brugere af banen.

Sammen med en projektbeskrivelse blev en arbejdsgruppe bestående af brugere af banen nedsat til at stå for gennemførelsen af projektet med målet at åbne en ny og forbedret Kongskildebane pr. 1. april 2015.

Det ser ud til at lykkedes at overholde denne dato, og vi er derfor glade for at kunne åbne banen under nye og forbedrede forhold igen. Der vil blive afholdt en officiel åbning for banen og mere om den event kommer snarest.

Sammen med udførelsen af forbedringer for banen kommer også nye retningslinjer for brugen af banen. Den væsentligste og vigtigste af dem er grundlaget for denne skrivelse.

Brugerbetaling
Der er pr. 1. april 2015 indført brugerbetaling på Kongskildebanen for alle brugere. Før du kan betragtes som bruger af banen, skal du ligeledes være medlem af en forening under Bueskydning Danmark.

Som bruger af banen skal du købe et personligt adgangskort til banen. Kortet skal bæres synligt og giver dig adgang til at bruge banens faciliteter. Adgangskortet er personligt og gælder for en hel sæson på banen, altså indtil 31. marts 2016.

Priser:
Voksen kort, kr. 200,-
Ungdoms kort (under 16 år), kr. 100,-
Dagskort for medlemmer under Bueskydning Danmark, kr. 50,-
Dagskort for IKKE-medlemmer af Bueskydning Danmark, kr. 100,-

Bærer du ikke adgangskort, har du ikke lovligt adgang til at bruge Bueskydning Danmarks 3D bane, Kongskildebanen og vil blive bortvist.

Særlige omstændigheder
Skal din forening afvikle event på banen, skal dette fremadrettet aftales særskilt med Bueskydning Danmark. Alt efter eventens omfang aftales retningslinjer for brugen af banen.

Vi ønsker generelt et højt aktivitetsniveau på banen og vil selvfølgeligt ikke lægge tunge gebyrer ned over klubber som engang imellem vil bruge banen som et supplement til deres foreningsaktiviteter. Derfor lægger vi op til dialog for denne type brug af banen.

Sådan gør du
For køb af sæsonkort gælder følgende:
En mail sendes til din egen klub med nedenstående indhold (klubben sender så mailen retur til Kongskilde mail med bekræftelse af, at du er medlem i klubben:

·         Mailens emnefelt: Kongskilde
·         Fulde navn på bruger
·         Fødselsdato for bruger
·         Foreningsnavn for bruger
·         Post adressen for bruger

Før dit adgangskort bliver produceret og sendt med posten, skal du indbetale gebyret på Bueskydning Danmarks konto.

Så snart sekretariatet har modtaget bekræftelse fra klubben og betalingen, vil et sæsonkort blive udfærdiget og sendt direkte til dig.

Konto nr.: 5510-0726835640
HUSK at skrive navn & Kongskilde på din indbetaling

Vigtigt! Køb af adgangskort kan kun ske igennem din forening. På denne måde sikrer vi at brugerne er medlem af en forening under Bueskydning Danmark.

For køb af en-dagskort gælder følgende:
Indbetaling af kr. 50,- til Bueskydning Danmarks konto (5510-0726835640) påført Kongskilde, navn og dato for den dag, banen ønskes benyttet. Medbring udskrift af betalingen på banen og fremvis denne på forlangende.

Vi arbejder vi på en mobil betalingsløsning for dagsbilletter som alternativ til mail og indbetalingsløsningen. Mere om den mobile løsningen følger.

Forbedringer
Inden åbningen af banen vil der komme mere detaljeret nyt om forbedringerne af Kongskildebanen! Glæd dig til en ny, spændende og helt anderledes oplevelse med din 3D skydning på Bueskydning Danmarks Sjællandsbane, Kongskildebanen!

Du kan allerede fra i dag bestille dit adgangskort, så du er sikker på at have adgang til banen ved åbningen den 1. april 2015. Vi glæder os til at byde dig velkommen!