Nyhed fra DIF: DM-ugen rykker til Herning i 2024

Nyhed fra DIF: DM-ugen rykker til Herning i 2024Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark indtræder i DM-ugen i 2023, når vi til juni afvikler Hold DM i Aalborg, som en del af DM-ugen 2023. Nu er ny aftale for DM-ugen 2024 underskrevet med Herning Kommune 

Foto: Mads Bang Aaen Kornerup (DIF)

DM-ugen er et nyt og stort sportsevent, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund. Bag eventet står DIF – i tæt samarbejde med de mange specialforbund, og den pågældende værtsby.

I 2024 kan vi se frem til et væld af forskellige idrætsgrene på torvet midt i Herning centrum, DM i en lang række vandsportsgrene på Fuglsang sø, endnu mere sport i fantastiske omgivelser i og omkring kunstmuseet HEART og folkefest med sporten i centrum i hele Herning Kommune.

Da aftalen den 24. april 2023 blev underskrevet i Herning, var TV Midtvest på plads, og mindsanten om ikke at DIF formand Hans Natorp og Hernings borgmester Dorte West lukkede aftalen med en dyst i bue og pil. Der er plads til tekniske forbedringer hos de 2 nye bueskytter, som kan se frem til meget mere bueskydning, når Hold DM afvikles om 2 måneder under DM-ugen 2023.

Læs hele nyheden på DIF.dk her: Herning bliver værtsby for DM-ugen 

Se indslaget fra TV Midtvest her: