Nyhedsbrev vedr. Ungdom (Skive)

Nyhedsbrev vedr. Ungdom (Skive)Kategori: Elite, Info omkring landsholdet

YC1
Deadline for YC1 endelig tilmelding ligger meget tidligt – så tidligt, at det ikke er muligt at presse nogle fornuftige udtagelsesaktiviteter ind. Deadline for endelig tilmelding fra forbundets side er 27. marts.

Det betyder, at de der har mulighed, råd og lyst kan melde sig endelig og forpligtende til sportschef Finn Trærup-Hansen på mail senest den 15. marts 2017

Det har ikke været muligt at finde holdleder til turen, så derfor vil turen kun kunne gennemføres, såfremt antallet af skytter, der vil med er på 5 eller derover – samt at en forældre vil kunne tage med og påtage sig hvervet som holdleder – mod betalt rejse og ophold.

Umiddelbart efter den 15. marts vil der komme besked tilbage, om der er holdleder og skytteantal over 5, og om turen dermed kan gennemføres.

Talent og Ungdomsprojektet
Vi er desværre ikke så langt med talent/ungdomsprojektet, som vi havde håbet på at være på nuværende tidspunkt. Vores nye sportschef Finn Trærup-Hansen tiltræder den 1 marts og en af de første opgaver er at arbejde videre med dette projekt. Vi betragter det som havende høj prioritet.

Vi håber, at de, der har haft mulighed for det, har haft glæde af samlingen med Johan.

Snarest muligt vil de nærmere udtagelses regler for for YC2 og VM komme ud.

MVH

Sanne Rahbek
Bestmedlem med eliteansvar.