Nyt om Bueskydning Danmarks talentcentre for skiveskytter

Nyt om Bueskydning Danmarks talentcentre for skiveskytterKategori: Generelt

Alle nye aftaler er på plads, således at Bueskydning Danmark fortsat kan tilbyde talenttræning for de mange talentfulde skiveskytter. Læs mere her om Bueskydning Danmarks 4 talentcentre, version 2020

Strukturændringen for Bueskydning Danmarks Ungdomslandshold for skiveskytter betyder at Talentcentrene nu får en tungere rolle i udviklingen af vores unge skytter. Talentcentrene vil i større udstrækning være platformen hvor udviklingen skal ske, og Talentcentrene bliver nu den organisatoriske grundsten for alle aktiviteter for ungdoms skydning på talent og elite niveau.

Med strukturændringen for ungdomslandsholdet, styrkes Talentcenters rolle som primær platform for skytternes udvikling, og derfor har arbejdet med rammesætningen for talentcentervirksomheden været en vigtig brik i processen. Vi er nu i mål med alle aftaler og kan præsentere et stærkt set-up for 2020:

Talentcenter Taastrup
Frederik Sönnichsen & Martin Damsbo forsætter som trænere for Talentcenteret. Sacha Rasmussen bliver ligeledes tilknyttet talentcenter Taastrup, i en mesterlærefunktion under Martin Damsbo. Træningen fortsætter som i 2019, med træning onsdag eftermiddag/aften.

Talentcenter Broby
Patrick Laursen fortsætter som træner for Talencenteret, og træningen fortsætter i sporet fra 2019 med afvikling tirsdag aften.

Talentcenter Aarhus
Eli Bæk overtager trænergerningen fra Jeanette Riis, og bliver sammen med Patricia Andersen trænerpar for Talentcenter Aarhus. Træning fortsætter som i 2019 og afvikles lørdag kl. 9-13. Første træning i 2020 afvikles den 11. januar.

Talentcenter Holstebro
Bjarne Laursen overtager træningen fra Ole Gammelgaard, og der indføres ugentlig træning på Talentcenter Holstebro. Således vil afvikling af træning ske hver mandag kl. 17.30-21.00. Første træning i 2020 afvikles den 6. januar.

Ansøgning om plads på Bueskydning Danmarks talentcenter
Den 6. januar 2020 åbner Bueskydning Danmark for ansøgninger til de 4 talentcentre. Er du mellem 14-20 år, og kunne du tænke dig at indgå i et seriøst træningstilbud med fokus på udvikling af dig som bueskytte, så kunne talentcentertræning være det næste skridt i retning mod stjernerne. Ansøgningsfristen er 31 januar 2020. Der findes meget mere info om Bueskydning Danmarks talentudvikling på siderne for talentudvikling og talenttræning her: Bueskydning Danmarks talentudvikling

Ansøgningsskemaet om plads på Bueskydning Danmarks talentcentre findes her: Søg om plads på talentcenter

HUSK! – Har du allerede en plads på et talentcenter, skal du IKKE søge din egen plads, men blot fortsætte samarbejdet med din talentcentertræner.