Nyt online stævneunivers

Nyt online stævneuniversKategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt, Ungdom
Tags:

Det er med stor glæde at Bueskydning Danmark kan byde velkommen indenfor i vores nye online stævneunivers. Det er et stævneunivers for nye og anderledes stævnetyper i bueskydning.

I finder stævneuniverset her.

Alle klubber under Bueskydning Danmark er mere end velkommen til at afvikle nye og spændende stævneformer inden for bueskydning. Det er muligt at lave en af de 6 beskrevne stævner, justere en lille smule eller lave sit helt eget stævnekoncept. Stævnerne behøver ikke at overholde nogle officielle regler. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I Bueskydning Danmark er ca. 1/3 af medlemmerne stævneaktive, hvilket er relativt lavt når vi ved at stævneoplevelser, fællesskab og gode oplevelser med sin sport er med til at fastholde medlemmer i sporten. Der kan være mange årsager til man som skytte ikke er stævneaktiv. Vi ønsker med disse nye stævnetyper at gøre det mere attraktivt for flere skytter at være stævneaktive og hurtigere efter deres start i bueskydning have deres første stævneoplevelse.

Ønsket med dette online stævnekatalog er at inspirere de danske bueklubber til at afvikle nye og spændende stævner i bueskydning, hvor man tænker ud af boksen og henvender sig til en anden målgruppe end dem der allerede går til stævner i bueskydning.

Gå på opdagelse i det nye stævneunivers.

Det er kun fantasien der sætter grænser!