Nyt Run Archery stævne skyder op i Gladsaxe

Kategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt
Tags:

Snør løbeskoene og få testet din skarphed og koncentration til bow’n’run, hvor vi kombinerer bueskydning og løb i et fedt sensommerevent! Er du en young gun, experienced- eller novice archer? Bow’n’run er for alle – uanset om du er en erfaren løber, en skarp bueskytte eller helt ny i begge dele.

Gladsaxe Bueskytteklub og Gladsaxe OCR invitere alle interesseret til Bow’n’Run den 19. september fra 10-15.

Find indbydelsen her.

Et løb er sammensat af tre runders løb på 1,45 km med varierende underlag. Imellem hver runde skyder du til mål med bue og pil. Misser du skiven med en pil, løber du en strafrunde på 150 m, inden du må begynde din næste løberunde.

TILMELDING
Du tilmelder dig som Young Gun, Experienced Archer eller Novice Archer. Er du Experienced Archer medbringer du egen recurve-/barbue og pile. Buen løber du med, og pilene placeres i bueskydningsområdet. Er du Young Gun (10-15 år) eller Novice Archer låner du bue og pile, og begge dele placeres i bueskydningsområdet.

Løbet foregår i heats, og prisen er 50 kr. (+ 15 kr. i adm. gebyr) per deltager, der inkluderer mulighed for lån af bue, pile og startnummer med chip til tidstagning. På selve løbsdagen er der mulighed for prøveskydning kl 8.30-9.50

Det er ligeledes muligt at finde begivenheden på Facebook her.

Synes du Run Archery lyder spændende, så afholder Esbjerg Archery også et Run Archery stævne i år den 4. september. Læs mere her.