Opdatering vedr. NUM 2017 i Finland

Opdatering vedr. NUM 2017 i FinlandKategori: Bredde
Tags:

På baggrund af for få tilmeldte/tilbagemeldinger, kan det desværre ikke lade sig gøre at planlægge fælles rejse til Kemi.

Der er nogle klubber/skytter, som på nuværende tidspunkt selv har arrangeret rejse selv derop, ligesom nogle familier laver en ferie ud det samtidigt. Derfor vil det antal personer, der evt. ville gøre brug af en fælles rejse, være for lille til, at det kan betale sig at arrangere, og det er derfor op til klubber og skytterne selv at finde en rejse derop.

Hvis man stadig ønsker hjælp til en rejse – så prøv og kontakt en af nedenstående:

Aarhus Bueskyttelaug – har planlagt flyrejse
Dennis Bager, Arcus – har planlagt enten fly, bil eller bus.

Af samme grund har udvalget vurderet, at der IKKE vil være fælles tilmelding gennem forbundet – men i stedet bedes I selv sørge for tilmelding. Linket til hjemmesiden findes på invitationen, men dette link burde føre jer direkte videre til tilmeldingsblanketten. Blanketten er desværre udfærdiget på finsk – men hvis det åbnes i Google, spørger Google om man vil have oversat siden – og her skal I trykke på Oversæt.

HVIS man nu skulle have problemer med oversættelsen – så findes den oversatte side som et billede nedenfor. Håber det kan hjælpe jer.

Med venlig hilsen
Udvalget for fælles rejse til NUM 2017
Finn Larsen”