Pladserne til Skole OL Bueskydning 2018 udsolgt

Pladserne til Skole OL Bueskydning 2018 udsolgtKategori: Bredde, Generelt

15 foreninger under Bueskydning Danmark har meldt sig klar til at indgå i Skole OL Bueskydning 2018

Hele 9 gengangere fra sæson 2017, og altså 6 nye foreninger er på plads når dørene slås op for en ny omgang Skole OL Bueskydning 2018. Dermed bliver 2018-udgaven med garanti større end det vi oplevede i sommers, hvor mere end 1500 børn stiftede bekendtskab med bueskydning i Skole OL 2017 regi.

Som noget helt nyt, er hver forening også garanteret pladser i 2018 finalen, for deres bedste 5. og 6. klasse. Således kommer vi til juni også til at opleve en endnu større finale på Århus Stadion, som efter planerne rykkes fra baghaven af stadion og ind på selve stadion til afvikling.

Vi kommer med andre ord til at udvide festen fra 2017, og det glæder vi os ekstremt meget til!

Nye projekter under Skole OL Bueskydning
Som noget helt nyt, er et Skole OL multievent med bueskydning på programmet også allerede godt på vej. I Holstebro er Holstebro Bueskytteforening gået sammen med Holstebro Roklub og Holstebro Kommune om at stable et multievent på benene i februar, hvor hele formatet omkring Skole OL Bueskydning bliver testet under nye rammer. Der kommer rekord mange skolebørn til et event som på mange områder kommer til at ligne et miniformat af finalestævnet i Århus. Det bliver virkelig spændende at følge det event, som skyder Skole OL Bueskydningsåret i gang!

I Århus indgår Aarhus Bueskyttelaug i et projekt under Aarhus Kommune omkring åbent skole, hvilket betyder at man her forsøger at gøre Skole OL Bueskydning til et helårsevent, hvor langt flere børn stifter bekendtskab med bueskydning i undervisningsforløb ude på skolerne under formatet Bueskydning på skoleskemaet.

De 15 foreninger som er med ved Skole OL Bueskydning 2018 er:
Sjælland og øer:
Lyngby Bueskyttelaug
Gribskov Bueskytteklub
Lolland Bueskytteklub

Fyn:
Lavia Odense Bueskytter
Arcus Bueskydning
Ulbølle Bueklub
Midtfyns Bueklub

Jylland:
Aarhus Bueskyttelaug
Silkeborg IF bueskydning
Thy Bueskyttelaug
Aalborg Bueskyttelaug
Holstebro Bueskytteforening
Haderslev Bueskyttelaug
Esbjerg Archery
Varde Bueskyttelaug