Praktikant i Bueskydning Danmark

Praktikant i Bueskydning DanmarkKategori: Generelt

Den 14. april 2021 startede Christina Fogtmann i erhvervspraktik hos Bueskydning Danmark.

Christinas korte beskrivelse af sig selv:

“Jeg er uddannet Cand.scient. i idræt og sundhed og har derudover en Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. Jeg bor på Østerbro i et lille rækkehus med min kæreste og vores to undulater Ingeborg og Elvis (som begge er hanner). Jeg danser funk og street jazz dance og har gjort det de sidste 20 år, dyrker yoga og så har jeg prøvet kræfter med mange forskellige sportsgrene gennem tiden. Ellers kan jeg godt lide at bruge min fritid på at læse, se stand-up, gå til koncerter og rejse sydpå. Jeg er helt pjattet med filmen Den Eneste Ene, popgruppen Westlife og hunde. “

Christina skal i hendes praktik arbejde med Bueskydning Danmarks første ungdomskonference, som skal løbe af staben i efteråret 2021. Hun skal være med til at sætte de overordnet rammer for konferencen, planlægge de praktiske ting og indholdet på konferencen.

Sidder du med en god ide til noget super fedt indhold til ungdomskonferencen, er du meget velkommen til at skrive en mail til Christina – på denne mail her. 

Bueskydning Danmarks forventer sig meget af samarbejdet og glæder os til at få stablet en rigtig fed ungdomskonference på benene i samarbejde med Christina. Vi håber I vil tage godt i mod hende.