Praktikant i Bueskydning Danmark

Praktikant i Bueskydning DanmarkKategori: Bredde, Diverse stævner, Generelt, Ungdom

Den 10. september 2019 startede Bueskydning Danmarks nye praktikant Jesper Larsen.

Jesper er i øjeblikket ved at tage en bacheloruddannelse i idræt ved Københavns Universitet og skal være tilknyttet til Bueskydning Danmark de næste 20 uger. Jesper er helt vild med sport og dyrker selv både fodbold og golf i sin fritid.

I perioden skal Jesper arbejde med at udvikle et stævnekatalog med nye stævneformer, som i detaljen skal beskrive målgruppe, formål og rammen.
Bueskydning er en meget traditionsbundet sport hvor de fleste stævner og konkurrencer bliver afviklet udefra kultur og traditioner. Det skal vi prøve at se om vi ikke kan skubbe lidt til med Jespers hjælp. Målgruppen for projektet er personer som ikke allerede er stævneaktive. Der kunne fx være tale om børn og unge som skal have deres første stævneoplevelse eller voksennybegynder som ikke kan skyde på afstanden for senior. Erfarne skytter er mere end velkommen til at deltage i stævnerne med de er ikke den primære målgruppe.

Tanken med kataloget er at vores klubber kan vælge et stævne udefra det og uden anden vejledning afholde et nyt stævne ud fra beskrivelsen. Det skal ikke erstatte vores traditionsrige stævner, men være et supplement til vores allerede eksisterende stævner.

Bueskydning Danmarks forventer sig meget af samarbejdet og glæder os til processen omkring de nye stævneformer og den kreative proces der ligger bag det. Jesper er ikke fra buemiljøet og kommer derfor med helt friske øje og kan se på sporten og stævneformerne med et nyt perspektiv.

Jesper skal arbejde tæt sammen med Udviklingskonsulent Astrid Carstensen omkring de nye stævneformer i Bueskydning.

Har i lyst til at være med i udviklingsprocessen og være forsøgskaniner eller har nogle gode ideer er i meget velkommen til at kontakte Astrid her eller Jesper her.