PRESSEMEDDELELSE: Danmark vinder World Cup-sølv for hold i Berlin, Tyskland

PRESSEMEDDELELSE: Danmark vinder World Cup-sølv for hold i Berlin, TysklandKategori: Elite, Generelt, Presse, World Cup

For anden gang i træk hjemtager Danmark medalje ved World Cup i hold konkurrencen

Det danske herre compound hold der består af Martin Damsbo, Taastrup, Mads Knudsen, Nordkysten og Stephan Hansen, Nykøbing F. kommer hjem med en sølvmedalje for hold ved World Cup i Berlin.

Det danske hold var seedet 7 efter en kvalifikationen, der tirsdag blev skudt i meget kraftig vind. På Danmarks vej til guldfinalen var holdet oppe imod Tyrkiet, der blev slået i kvartfinalen og USA, der pt er nr. 1 på verdensranglisten, blev slået i semifinalen.

Modstanderen i guldfinalen var Frankrig, der var seedet 5. Danmark fik en rigtig dårlig start og kom desværre hurtigt bag ud og med to skud i 8eren undervejs kunne Danmark ikke indhente det tabte, imod tre stærkt skydende franskmænd. Resultatet blev et dansk nederlag på 230-228 point.

Stephan Hansen udtaler: “Vi har i en periode ikke haft et hold der kunne begå sig i toppen af internationalt compound holdskydning, men vi er stærk tilbage. Guld og sølv i de to World Cup hvor vi har stillet med et hold er jeg rigtig glad for. Der skal nok komme flere medaljer i næste sæson”.

Hold finalen kan ses her: https://youtu.be/YKDjcEm_MRo

Ved World Cuppen i Berlin lykkedes det også Danske Tanja Jensen at skyde sig til en individuel plads ved World Cup finalen for Compound Kvinder!

FAKTA OM WORLD CUP
– World Cup afvikles hvert år.
– I 2019 afvikles World Cup over fire runder i fire forskellige lande: Medellin i Colombia, Shanghai i Kina, Antalya i Tyrkiet og Berlin i Tyskland.
– World Cup-finalen skydes i Moskva i Rusland den 6. og 7. september.
– Live score: http://ianseo.net/Details.php?toId=4803

– World Archery: https://worldarchery.org/