Pulje åbner: Styrk fællesskabet med #LikeAGirl Camp

Pulje åbner: Styrk fællesskabet med #LikeAGirl CampKategori: Bredde, Generelt

Nu får foreninger og klubber endnu engang mulighed for at give teenagepiger en unik oplevelse med idræt. Ansøgningspuljen til  DIF og Always #LikeAGirl Camp åbner nemlig 1. marts. Skal jeres klub afholde en pigecamp i år? 

Efter mange måneder med restriktioner, fjernundervisning og nedlukkede fritidsaktiviteter trænger pigerne i idrætsforeningerne mere end nogensinde før til at være aktive i et socialt fællesskab.

De trænger til grine sammen, udfolde sig sammen, blive udfordret og lære mere om sig selv og hinanden. DIF og Always giver nu igen mulighed for, at idrætsforeningerne kan sende klubbens piger mellem 12 og 15 år på en spændende sportslejr.

Fra 1. marts til 1. maj kan klubber og foreninger søge om støtte til en DIF og Always Sports Camp. Sportslejren kan afholdes, når det igen bliver muligt at mødes i foreningerne.

Formålet med DIF og Always #LikeAGirl camp er motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. Så søg puljen og planlæg den sjoveste og sejeste pigecamp, hvor klubbens piger kan genopdage, hvor fedt det er at dyrke idræt sammen.

Læs mere og søg her (NB: Åbner på mandag den 1. marts)