VM Rejsebrev 5 – Holland og Canada blev endestation

VM Rejsebrev 5 – Holland og Canada blev endestationKategori: Elite

Rejsebrev 4 – 16. februar

Lørdag var dagen med hold finaler. Holland og Canada blev endestationen for de danske herrer.

Læs hele rejsebrev 4 her:

Download (PDF, 567KB)

Rejsebrev 4 – 16. februar

Første medalje ved inde VM i USA er sikret. Simon Olsen, junior compound, har netop skudt sig i guldmedalje matchen. Den skydes mandag kl 17.55 DK tid. Sarah Sönnichsen, senior compound, er i bronzemedalje matchen, som skydes mandag kl. 22.20 dk tid. Begge finaler sendes live på Archery TV. Tillykke til de to skytter.

Læs hele rejsebrev 4 her:

Download (PDF, 516KB)

Rejsebrev 3 – 15. februar

Torsdag blev der skudt kvalifikation og 1/16 finaler i Compound. Resultaterne betyder at vi har 8 ud af 9 skytter videre til finalerne fredag, så der venter nogle meget spændende matcher, hvor bl.a. Simon og Christoffer mødes i 1/8 dels finalen.

Læs hele rejsebrev 3 her:

Download (PDF, 483KB)

Rejsebrev 2 – 14. februar

Frokosten spiser vi i skyde hallen, for selv med 64 baner, så er der også plads til en spiseafdeling. Et antal fanger fra det lokale fængsel, hjælper med at passe centret og hjælpe til ved konkurrencen.
 
Sådan skriver Dan Hansen i det andet rejsebrev fra VM, hvor Danmark har 9 skytter med.
Læs hele nyhedsbrev 2 her:

Rejsebrev 1 – 13. februar

Las Vegas Shoot 2018 var blevet skudt færdig og 6 skytter skulle rejse direkte fra Las Vegas til Yankton. Fra København rejste Christoffer, Martin, Simon og Dan. Det blev en rejse uden de store problemer, dog skulle Dan lige forbi forhørslokalet, før vi var sikre på at alle kunne komme frem.
Vi ankom til Yankton mandag aften kl. 22.00, hvor Tanja stødte til. Derefter var der 1½ times kørsel i bus, så det var en gruppe meget trætte skytter der gik i seng ved midnat. Sasha var kommet til hotellet lidt tidligere og Sarah var strandet i Denver pga en storm, så kom først til hotellet med 15 timers forsinkelse. De sidste 3 herre compound skulle først komme sent tirsdag aften.

Læs resten af nyhedsbrevet her.

Download (PDF, 388KB)

.