Samlet opgørelse fra udtagelsesstævner. Næste stævne er lørdag den 11. april i Aarhus

Samlet opgørelse fra udtagelsesstævner. Næste stævne er lørdag den 11. april i AarhusKategori: Diverse stævner, Elite, Info omkring landsholdet

I påsken afholdt Bueskydning Danmark de første udtagelsesstævner for compound og recurve landsholdene. Aarhus lagde bane til, og foråret tilsmilede skytterne langt det meste af tiden.

Skærmbillede 2015-04-09 kl. 14.59.10     Skærmbillede 2015-04-09 kl. 14.58.28

Udtagelsesstævnerne bliver brugt til at finde de skytter, der udtages til årets internationale stævner. Det gælder først og fremmest VM til sommer men også især World Cup 1 og 2. For recurve er resultaterne også gældende for European Games. I herre compound og dame recurve bruger landstrænerteamet resultaterne til at lave en samlet vurdering af, hvem de vurderer, der kan stille de stærkeste hold. I herre recurve og dame compound vil resultaterne være 100% afgørende. Nr. 1-3 tilbydes en plads til VM. Skytterne vinder points ud fra, deres placering i kvalifikationen og de efterfølgende matchskydninger. Du kan læse alt om udtagelsessystemet her.

Hos compound har Tanja Jensen lagt sig i spidsen, mens det hos herre compound er Stephan Hansen og Martin Damsbo, der er trukket fra. I dame recurve ligger den regerende verdensmester Maja Jager nr. 1, og hun er forfulgt af Carina Rosenvinge. Hos herre recurve er det Johan Weiss, der ligger nr. 1, og lige bag ham er Casper Lauridsen. Kampen om 3. og 4. pladserne er utrolig tætte, og de næste udtagelsesstævner har derfor enorm stor betydning.

 

Den samlede resultatopgørelse efter påskens stævner er:

Download (PDF, 337KB)

Download (PDF, 335KB)