Servicemeddelelse: Ansøgning til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er åben

Servicemeddelelse: Ansøgning til Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er åbenKategori: Generelt

Er du ung og studerende bueskytte, med en ambition om at blive rigtig dygtig og en vilje til at yde ekstra for at opnå dine mål? Så kunne Team Copenhagen Eliteidrætsakademi være en mulighed for dig. Læs mere om tilbuddet her

Med en sportslig godkendelse fra Team Copenhagen og Bueskydning Danmark, kan dygtige bueskytter nu komme ind på et af de syv uddannelsessteder som Team Copenhagen har en samarbejdsaftale med. Udover at have skemafri tirsdag og torsdag til morgentræningen, får TC-elever også mulighed for en øget fleksibilitet i deres skolegang, så det bliver lettere at forene f.eks. træningslejre eller konkurrencer med skolegangen. Udover morgentræningen vil TC-elever også få glæde af forskellige workshops og kurser, der giver dem vigtig viden om livet som eliteidrætsudøver.

Det er gratis at være en del af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, og alle aktiviteter er uden egenbetaling

Som elev på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, er du stadig almindelig elev; forskellen er, at akademiet samarbejder med din ungdomsuddannelsesinstitution om at få din dagligdag som eliteidrætsudøver til at hænge bedre sammen.

Den primære forudsætning for at søge er at du indleder, eller allerede er optaget på et af de uddannelsessteder på listen her.

Det er altså IKKE en primær forudsætning, at du bor i Københavns kommune eller skyder med bue i en klub i Københavns kommune.

Du kan læse meget mere om Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, ved at klikke på linkene her i teksten. Har du brug for sparring til din ansøgning, så er du også velkommen til at kontakte Bueskydning Danmarks Sports- og udviklingschef, Kenn Romme her