Skal din bueklub deltage i Skole OL Bueskydning 2022?

Skal din bueklub deltage i Skole OL Bueskydning 2022?Kategori: Bredde, Generelt, Ungdom
Tags: , ,

Tilmeldingen til Skole OL 2022 er nu åbnet for de danske bueklubber under Bueskydning Danmark! 

Skole OL sæsonerne 2020 og 2021 blev desværre ikke som vi håbede. Vi tror og håber nu på at kunne komme stærkt igen i 2022 med et brag af en sportslig fest i børnehøjde og at I vil være med!

Foreningerne i Bueskydning Danmark tilbydes den unikke mulighed for at kunne invitere byens 5. & 6. klasser til Skole OL Bueskydning 2022!

Skole OL Bueskydning bygger bro imellem skoleidræt og foreningsidræt, og giver Jeres forening en unik mulighed for at invitere kommunens skoleelever til bueskydning i et troværdigt koncept med et stærk brand og gennemarbejdet værdisæt.

I bliver som forening guidet godt igennem hele konceptet af Bueskydning Danmark og Skole OL, lige fra opstarstmøde til endelig finaleskydning i Billund i juni 2022.

Hver forening som deltager ved Skole OL Bueskydning kan sende sin bedste 5. klasse og bedste 6. klasse afsted til finalestævnet i Billund, og sikrer dermed at klubbens, byens eller kommunens farver kan blive forsvaret i kampen om Skole OL guld.

Vil I at være med til Skole OL Bueskydning 2022, kan i allerede nu byde ind på en af de eftertragtede pladser!

Senest 1. november 2021 skal I sende en bekræftelse som skal indeholde datoer for stævnedage og valg af forløb til Jeres udviklingskonsulent Astrid.
Ligeledes hvis i ønsker at høre mere om Skole OL Bueskydning eller har spørgsmål, skal I endelig tage fat i Jeres udviklingskonsulent Astrid Carstensen.

Tilmelding lukkes når grænsen på 15 foreninger er nået

Invitation og eventmanual er sendt til alle forbundets klubkontakter.