Skal jeres foreninger deltage i ‘Affaldsindsamlingen’?

Skal jeres foreninger deltage i ‘Affaldsindsamlingen’?Kategori: Generelt

Danmarks Naturfredningsforenings kampagne Affaldsindsamlingen foregår i år den 20. – 26. marts, og det er en oplagt mulighed for idrætsforeninger, der vil gøre en lokal og social indsats for miljøet. Det er samtidig også en anledning til at samles på tværs af hold og årgange og lave noget i fællesskab.

Klubber der vil arrangere en affaldsindsamling skal senest den 1. marts oprette indsamlingen på hjemmesiden ’Affaldsindsamlingen’.

Så vil de inden kampagnestart få tilsendt poser og andre materialer til indsamlingen. Efter indsamlingen bedes alle veje det indsamlede skrald og skrive det ind på hjemmesiden, så det bliver tydeligt, hvor meget skrald, foreningen har befriet naturen for.

Hvis I vil engagere jeres klubber i Affaldsindsamlingen, kan I evt. sende dem følgende tekst og billede.

Vil du og din klub lave en lokal affaldsindsamling?
Ligger der skrald omkring jeres klub? Så skal I da opfordre jeres medlemmer og forældre til at mødes lørdag formiddag for i fællesskab at samle skrald og give naturen en hjælpende hånd. På Affaldsindsamlingen kan I bestille gratis materialer og deltage i den nationale indsats.

Initiativet foregår den 20. – 26. marts og I skal oprette jeres lokale indsamling senest den 1. marts, hvis I skal nå at få materialerne.

Opret jeres indsamling her: https://www.affaldsindsamlingen.dk/opret-indsamling/ – så deltager I i lodtrækningen om lækre præmier fra Naturfredningsforeningens samarbejdspartnere.