Skole OL 2023 – Vil du høre mere?

Skole OL 2023 – Vil du høre mere?Kategori: Bredde, Generelt
Tags: ,

Hvad tænker du når du hører “Skole OL”?

– Er du lige i tvivl om hvad det er, så har vi det helt rigtig tilbud til dig! 

 

Skole OL Bueskydning er for alle klubber under Bueskydning Danmark som ønsker eller allerede laver bueskydnings aktiviteter for de lokale skoler.
I år afholder vi et informationsmøde for alle nysgerrige sjæle ude i bueklubberne.

Onsdag den 2. november kl. 19.00 afholder vi et online Skole OL informationsmøde! 

Hvem henvender mødet sig til? 

  • Mødet henvender sig til klubber som overvejer at deltage i Skole OL eller som er nysgerrige på hvad Skole OL er.
  • Det er også for klubber som har lyst til at deltage i Skole OL, men som er udfordret på frivillige ressourcer. Der vil blive præsenteret forskellige afviklingsmodeller og løsningsforslag til hvordan man som klub kan afvikle Skole OL.
  • Laver jeres klub allerede aktiviteter for skoler, men er ikke en del af Skole OL Bueskydning, så er mødet også noget for jer. I vil nemlig høre mere om hvordan I nemt kan gøre det til en Skole OL aktivitet og hvilke fordele der er ved det.
  • Ønsker du at hjælpe din klub og skabe nogle super fede oplevelser for lokale skoleelever igennem Bueskydning? Så er mødet helt sikkert også noget for dig!

Tilmelding

Alle klubber under Bueskydning Danmark er velkomne til at deltage i informationsmødet, men det kræver tilmelding.

I tilmelder jer ved at sende en mail til udviklingskonsulent Astrid og oplyser hvilken klub I repræsentere. Dette skal gøres senest den 30. oktober.

Find kontaktoplysninger her.

 

Det betyder også at tilmeldingsfristen til Skole OL 2023 er flyttet til den 15. november. Så der er tid til at vende det i klubben efter informationsmødet.