Skole OL Bueskydning 2018 blev skudt i gang i Holstebro

Skole OL Bueskydning 2018 blev skudt i gang i HolstebroKategori: Bredde, Generelt

Mandag den 26. februar 2018 var mere end 300 børn samlet i Idrætscenter Vest i Holstebro, til det første Skole OL multistævne med bueskydning på plakaten nogen sinde

Mere end 20 frivillige fra Holstebro Bueskytteforening var mandag klar til at tage imod de godt 370 børn fra skolerne i Holstebro Kommune, da bueklubben sammen med Holstebro Roforening slog dørene op til årets første Skole OL stævne.

Som noget helt nyt for Bueskydning i Skole OL regi, var Holstebro Bueskytteforening en del af et multi Skole OL event, ledet af Holstebro Kommune, og altså med Bueskydning og Roning på programmet.

8 klasser var tilmelding Skole OL Bueskydning, som i dagens anledning blev indledt med indmarch for alle deltagerne, og en åbningstale fra Holstebro Kommunes Børn- og unge-udvalgsformand Torben Gudiksen, og kæmpe fællesopvarmning.

Herfra blev der skudt og kæmpet om hver eneste point i Hal 1, som i dagens anledning var udstyret med 26 måtter, opdelt i et intro område og et konkurrence område. Sidst på dagen skulle de lokale vindere at Skole OL Bueskydning Holstebro annonceres. Kampen om finalepladsen i Aarhus blev en tæt affære, men 5.a fra Halgård Skole og 6.a fra Mejrup Skole, Holstebro, bliver de første deltagere ved Skole OL Bueskydning finalen i juni måned.

Tillykke til de 2 klasser med finalepladsen, og held og lykke til de mere end 140 klasser som står overfor Skole OL Bueskydning 2018 rundt om i landet i de kommende måneder.