Skole OL Bueskydning godt på vej

Skole OL Bueskydning godt på vejKategori: Bredde

Vi går ind i de absolut sidste dage for afvikling af lokalstævner ved Skole OL Bueskydning 2018 – forude venter det store finalestævne i Aarhus

15 bueforeninger har i løbet af de sidste måneder haft besøg af mere end 140 skoleklasser til årets Skole OL Bueskydning. I morgen, den 25. maj 2018 afvikles de absolut sidste lokaldage, og så kender vi alle 32 finaleklasser.

Vi sætter derved komma ved det største ungdomsevent som Bueskydning Danmark nogen sinde har afviklet, og kigger lidt tilbage, inden vi kigge frem imod finalerne.

Selv om rammen for Skole OL Bueskydning er den samme fra lokalstævne til lokalstævne, har der alligevel været stor forskel på hvordan foreningerne har håndteret arbejdet med projektet. De 9 foreninger som også deltog ved Skole OL Bueskydning i 2017, havde nogle erfaringer at trække på, og kunne derfor justere på tilgangen til opgaven, imens de 6 nye foreninger som for første gang har stiftet bekendtskab med Skole OL Bueskydning, helt sikkert er blevet klogere på konceptet.

I Holstebro lagde vi, i februar, ud med det første multievent nogen sinde i Skole OL Bueskydnings-regi, da Holstebro Bueskytteforening afviklede Skole OL sammen med roning, og i tæt samarbejde med Holstebro Kommune. Det event blev afviklet indendørs, og gav en masse svar på afvikling af Skole OL i en ramme som denne.

I Haderslev, som er debutant i Skole OL Bueskydningssammenhæng, fik man rigtig god pressedækning på aktiviteterne, og havde også kommunalt besøg på en af stævnedagene. Det er set flere steder i landet, at klubberne har brugt Skole OL Bueskydning til at inviterer presse og kommunalpolitikere med god succes.

Hos Thy Bueskyttelaug sendte man en pressemeddelelse ud midt i forløbet, med en god status og en opfordring til presse og øvrige interessenter om at deltage. Alt sammen noget som har skabt god opmærksomhed på bueskydning i Skole OL regi. Nordjyske kom forbi på dagen, og det kom der denne artikel ud af: Skoleklasse sigter efter OL

Finalen
16 5. klasser & 16. 6. klasser bliver inviteret til Aarhus, for at skyde finalestævnet på Aarhus Stadion, om godt 3 uger. Det bliver et meget stort event, med mere end 3.000 deltagende børn hver dag, i de 4 dage som finalestævnet varer. Ved Bueskydning skal de godt 800 børn deltage, fordelt over 2 dage.

Ved finalestævnet i Aarhus, har Maja Jager takket ja til at være Skole OL Bueskydnings ambassadør. Det betyder at Maja vil være til stede ved finalen den 12. juni, og guide børnene under skydekonkurrencen, give tips og råd, tage selfies og dele medaljer ud til vinderklassen. Du kan allerede nu følge Maja som Skole OL ambassadør, I et interview med Skole OL her: Maja har en hilsen til alle jer seje børn, der deltager i Skole OL bueskydning

 

Pressemeddelelse fra Thy Bueskyttelaug under Skole OL Bueskydning 2018

Artikel fra Skole OL Bueskydning 2018 i Haderslev