Sommerskydning 2021

Sommerskydning 2021Kategori: Generelt

Sommerskydningen 2021 er nu ved at være slut og den sidste indledende runde er slut.

I år foregår sommerskydningen på anden vis end tidligere år. Det har vi gjort for at lave et koncept, der tilgodeser flere skytter. Det gør vi blandt andet pga. et meget lavt antal deltagere de seneste år. I 2020 deltog 13 skytter i 12 forskellige klasser. I år er dette antal 10-doblet og 137 skytter fra 15 klubber er tilmeldt i 22 forskellige klasser. Det betragter vi som en kæmpe succes på år ét med det nye koncept. Tak fordi I vil være med til at prøve konceptet af.

En af de nye ting ved sommerskydningen er at den i år indeholder en finaleskydning: Finaleskydningen er for de fire skytter i hver klasse, som har den højeste samlede score på sine 3 bedste indledende skydninger. Der skal være indberettet 3 resultater pr. skytte for at kunne betragtes som fuldført.

Hvad så nu?
I finaleskydningen vil nr. 1 i klassen møde nr. 4 i en semifinalematch og nr. 2 vil møde nr. 3 i den anden semifinalematch. De to vindere vil møde hinanden i en finale. De to andre skytter møder hinanden i en bronzematch.
I de klasser hvor der er færre fuldførte resultater end fire, vil finalerne blive afviklet som følgende:
– 3 skytter: nr. 2 og 3 skyder semifinale mod hinanden om at møde nr. 1 i finalen
– 2 skytter: De to skytter møder hinanden i finalen
– 1 skytte: Der vil ikke være nogen finaleskydning

På samme måde som med de indledende runder, vil semifinale og finale/bronze match strække sig over en uge, så skytterne har mulighed for at skyde, når det passer dem. De to skytter i en match behøver ikke at skyde på samme tid i løbet af ugen, men det er en mulighed.
– Semifinaler skydes fra den 23.-29. august (Resultatet skal senest indberettes den 29. august)
– Finaler skydes fra den 30. august til den 5. september

head2head archery
Til at holde styr på afviklingen af finaleskydningen, vil vi benytte appen head2head archery, som er udviklet af World Archery. Det er f.eks. muligt at skyde matches mod de helt store internationale stjerner eller mod din bueven i en anden klub. Vi er godt klar over at ikke alle er bekendte med denne app, og nedenfor ses en guide samt en instruktionsfilm til, hvordan man benytter den i forbindelse med sommerskydningen.

Download (PDF, 765KB)

De deltagende skytter i semifinalen er:

Download (PDF, 104KB)

Denne information er naturligvis sendt ud til de deltagende klubber.

Med venlig hilsen
Bueskydning Danmark