Spændende kursustilbud til trænere og ledere – Deadline!!

Spændende kursustilbud til trænere og ledere – Deadline!!Kategori: Kursus

Deadline for tilmelding: 20. oktober 2015!!!!

Bueskydning Danmark indgår i samarbejdet “uddannelse på tværs” og kan nu derfor tilbyde alle sine medlemmer et kursus som på mange områder er en rigtig god opfølgning på den implementeringsproces for ATK, som mange trænere og ledere har været i gang med i løbet af 2015.

Det er dog bestemt ingen forudsætning at man har arbejdet med ATK, for at deltage på kurset.

Med kurset “udvikling eller medaljer” udfordrer vi den prioritering man som idrætsleder skal tage i forhold til træningen eller tilrettelæggelsen af sine aktiviteter for børn og unge i idrætten.

Kurset forsøger at give værktøjer, nye ideer og konkrete eksempler på hvordan der arbejdes struktureret med tilgangen til børn og unge.

Skal fokus lægges på medaljer, eller på den lange udvikling, eller måske et sted midt imellem? – Har I styr på jeres prioritering?

Undervisere på kurset er blandt andet en kending af Bueskydning Danmark. Mads Wied som fik enormt meget ros for sine kurser i ATK forløbet er den ene part på dette kursus, imens DBU´s udviklingsafdeling tager sig af en anden vinkel på spørgsmålet; Udvikling eller medaljer!

Gå ikke glip af dette kursus!

Se invitationen her: Udvikling eller medaljer