Sportskonsulent Johan Weiss stopper i Bueskydning Danmark

Sportskonsulent Johan Weiss stopper i Bueskydning DanmarkKategori: Generelt

Den 31. januar 2021 bliver sidste arbejdsdag for Johan Weiss i Bueskydning Danmark som sportskonsulent. Det bliver dog ikke endeligt farvel til Johan, da han tilknyttes som konsulent i begrænset omfang

Johan har takket ja til et job som software udvikler, hvilket stemmer rigtig godt overens med den uddannelse som Johan er ved at færdiggøre.

Johan har siden hjemkomsten fra Korea i 2018 været tilknyttet Bueskydning Danmark, først som projektkonsulent med primært fokus på træneruddannelse. Ved indgangen til 2019 blev stillingen permanent og omdøbt til sportskonsulent, hvor fokus blev rettet imod talentudvikling, og understøttelse af vores trænergruppe. Johan fik samtidig en større rolle omkring vores OL satsning, og det er netop OL satsningen han kommer til at følge til dørs som konsulent.

”Vi er selvfølgelig meget kede af at skulle sige farvel til Johan. Han har været med til at sætte en masse nye initiativer i gang, og har med sin enorme faglighed og arbejdsivrighed været en stor gevinst for os. Derfor er det også glædeligt at vi har kunnet lave en aftale med Johan frem imod OL2021, hvor han tilknyttes på konsulentbasis. Han skal hjælpe vores OL satsning hele vejen til Tokyo, og fortsat også skæve lidt til vores kommende OL skytter på projekt 2024.

Der bliver ikke tale om en tilknytning som kan opveje den indsats eller løfte de opgaver som Johan har løftet i sin stilling som sportskonsulent, men vi er glade for at vi fortsat kan gøre brug af Johans viden på OL satsningen” fortæller Bueskydning Danmarks eliteansvarlige Henny Jeremiassen.

”Jeg vil på vegne af hele Bueskydning Danmark gerne takke Johan for indsatsen, og ønske ham held og lykke i sit nye job” slutter Henny Jeremiassen.

Stillingen bliver ikke genopslået i Bueskydning Danmark i første omgang. Efter OL2021 tager forbundet stilling til hvordan organisationen skal sammensættes.

For yderligere information, kontakt venligst:

Sports- & udviklingschef, Kenn Romme
Bueskydning Danmark Formand, Morten Holm-Nielsen
Bueskydning Danmark elite-ansvarlig, Henny Jeremiassen