Spot trænerkursus: Konflikthåndtering

Spot trænerkursus: KonflikthåndteringKategori: Kursus

Bliv en dygtigere træner med Bueskydning Danmarks spotkursus Konflikthåndtering. Kurset henvender sig til trænere som ønsker indsigt og redskaber i forhold til konflikthåndtering

Indhold og varighed:
Kurset er et 5 timers kursus og vil forgå som en workshop, så deltagerne selv får mulighed for at arbejde med de værktøjer der bliver præsenteret. Kursuset vil tage udgangspunkt i konflikthåndtering; hvordan håndterer vi konflikten når den opstår? Hvordan lærer vi af den, så vi er blevet klogere til næste gang?
Hvordan griber vi ind, inden konflikten udvikler sig uhensigtsmæssigt? Hvilke redskaber/personer inddrager vi, og hvornår gør vi det? Kurset introducerer dig til de forskellige temaer:

• Almen konflikthåndtering
• Identifikation af startende konflikter
• Den svære samtale

Udbytte:
Deltagerne vil få værktøjer til hvordan man bedst håndtere konflikter, hvordan man kan komme på forkant med konflikten og hvordan man håndtere den svære samtale. Deltagerne vil også reflektere over hvad man kan lære af en konflikt, så man er klogere til næste gang.

Bueskydning Danmark uddannelsesplan:
Sporkurset Konflikthåndtering med Mental Motion, er en del af BD uddannelsesplan, og indgår i uddannelsesstrukturen som spotkursus.

Kursusafgift:
Deltagergebyr på kr. 250,- pr. deltager

Tid og sted:
Kurset arrangeres af Bueskydning Danmark i samarbejde Arcus, og afvikles søndag d. 25. november 2018 i tidsrummet kl. 10-15 på adressen: Bellinge Idrætscenter – Sædekildegårdsvej 4 Bellinge.

Tilmelding:
Du tilmelder dig dette via kursusplanen, senest den 18. november 2018. HUSK at skrive navn og forening på din tilmelding. Din tilmelding er bindende!

Underviser på kurset:
Mental Motion

Download (PDF, 502KB)