Stadig midler i pulje til pigecamps

Stadig midler i pulje til pigecampsKategori: Bredde, Generelt, Ungdom
Tags: , ,

Ansøgningsvinduet til ny runde af DIF og Always Sports Camp er åbent indtil 1.4. 2022

Det er stadig muligt for idrætsforeningerne under Danmarks Idrætsforbund at søge om midler til at afholde DIF og Always Sports Camps.

En DIF og Always Sports Camp har til formål at motivere endnu flere piger mellem 12 og 15 år til at være aktive i foreningsidrætten.

Puljen er åben for ansøgninger fra 1.3. 2022 til 1.4. 2022. Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge.

I år kan DIF sende endnu flere piger på sportscamps. Udover de 650.000 kr. som DIF normalt modtager fra Procter and Gamble, er der i år yderligere 200.000 kr. fra en amerikansk fond og nogle ubrugte midler fra sidste år, hvor en række camps blev aflyst pga. corona. Dermed er der omtrent en million til camps i år.

En DIF og Always Sports Camp har til formål at motivere endnu flere piger mellem 12 og 15 år til at være aktive i foreningsidrætten.

Puljen er åben for ansøgninger fra 1.3. 2022 til 1.4. 2022.

Hvem kan ansøge og hvor meget?

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år. Maksimum er 10.000 kr. hvis der er overnatning og maksimum er 6.000 kr. uden overnatning.

Hvordan skal campen afvikles?

Campen skal indeholde minimum to elementer:

  • Idrætslige aktiviteter hvor alle kan deltage – også nybegyndere
  • Sociale aktiviteter som pigerne selv har været med til at bestemme og tilrettelægge
    Hvad kan man søge til?

Forplejning, snacks, anskaffelse af mindre rekvisitter, spil og andre ting som medvirker til at skabe hygge, sjove oplevelser og fysisk aktivitet som alle kan være med til.

Man kan ikke søge støtte til aflønning af trænere og oplægsholdere, turnerings- og stævnedeltagelse, entréafgift til forlystelser eller rejser.

Hvornår og hvor kan man afholde DIF og Always Sports Camps?

En camp kan foregå over en eller to dage med eller uden overnatning. Campen skal afholdes på pågældende foreningens hjemmebane, dvs. i hallen, på anlægget, i klubhuset etc.
Campen skal afholdes i løbet af 2022.

Læs meget mere og ansøg puljen her.