Start på udtagelsesstævner for landshold (skiveskydning)

Start på udtagelsesstævner for landshold (skiveskydning)Kategori: Elite, Info omkring landsholdet

Denne weekend skyder senior landsholdene i herre recurve samt dame og herre compound deres første udtagelsesstævner. Det foregår lørdag og søndag i Aarhus. Næste omgang er i Taastrup i weekenden den 9.-10. april, og sidste stævne er den 16. april i Broby.

Den 9. og 10. april er udtagelsesstævnerne også åbne for de ungdomsskytter, der allerede har tilmeldt sig.

Formatet for udtagelsesstævnerne er, at skytterne skyder en kvalifikation på 72 pile. Herefter går de bedste skytter videre til Face2Face-turnering (for top 6) eller cup-system (for top 4).

Skytterne belønnes med bonuspoints alt efter placering i kvalifikation, vundne macther og slutplacering. Det kan du læse mere om i dokumentet på denne side.

Stephan Hansen deltager ikke i udtagelsesstævnerne i denne weekend. Han har fået dispensation til at deltage i den mexicanske turnering Versus, der finder sted denne uge.

Dame recurve landsholdet er på træningslejr i Antalya, Tyrkiet i denne uge. De deltager blandt andet i Spring Arrow Cup, som er en turnering med deltagelse af cirka 700 skytter. De fleste er tyrkiske skytter, men der er også flere topskytter fra Tyskland, Indien, Holland, Storbritanien, Frankrig og andre lande med.

Forløbet henover vinteren og foråret udgør grundlaget for udtagelse af damerecurvelandsholdet. Det kan du læse mere om på denne side.