Stephan Hansen kåret som Atlethe of the Year 2015

Stephan Hansen kåret som Atlethe of the Year 2015Kategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet

PRESSEMEDDELELSE:

Den danske verdensmester i bueskydning, Stephan Hansen, er i nat dansk tid kåret som Atlethe of the Year 2015 hos det internationale bueskydningsforbund – World Archery. Prisuddelingen fandt sted i Las Vegas, USA.

Stephan Hansen får prisen oven på et succesrigt 2015, hvor han i sommer blev verdensmester efter suveræne præstationer ved VM i København. Tidligere på sommeren vandt han i USA også det individuelle VM for juniorer.

Sportschef Allan B. Grønkjær udtaler:

“Stephan Hansen er en fantastisk atlet. Han er målrettet og arbejder benhårdt med konstant at forbedre sig. Det er fuldt fortjent, at han vinder prisen som årets udøver. Jeg er stolt over, at et så forholdsvis lille land som Danmark i bueskydnings-regi igen og igen markerer sig øverst på den internationale scene”.

Efter VM i København udtalte Stephan Hansen:

”Jeg kan sagtens blive bedre og forbedre mange ting. Næste mål er at gøre det en gang ting. Det er en ting at blive verdensmester, men at gøre det to gange i træk, det er en helt anden sag.”

Sigtet er sat ind efter nye mål. 2016 byder på VM indendørs, EM udendørs og World Cup-serien, hvor en plads i den samlede finale er et stort mål.

DK caption:  20150801, København, Danmark: VM i Bueskydning 2015 - Compound, Finaler. Danmark vinder Bronze i Mens Team. Patrick Laursen, Stephan Hansen og Martin Damsbo (DEN) Foto: Lars Møller UK caption: 20150801, Copenhagen, Denmark: World Archery Championships 2015 - Compound, Finals. Danmark vinder Bronze i Mens Team. Denmark win Bronze i Mens Team. Patrick Laursen, Stephan Hansen og Martin Damsbo (DEN) Foto: Lars Møller


Foto: Lars Møller