Stillingsopslag: Projektkonsulent til Combat Archery søges

Stillingsopslag: Projektkonsulent til Combat Archery søgesKategori: Bredde

Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen i Bueskydning Danmark, så har du her en fantastisk mulighed. Bueskydning Danmark søger en dynamisk projektkonsulent, der i en deltidsstilling skal udarbejde rammer og implementere Combat Archery i, både på forbunds- og foreningsniveau.

Projektkonsulenten skal definere Combat Archery som ny aktivitet i Bueskydning Danmarks medlemsforeninger, samt udbyde en stævnerække som turneringsidræt. Bueskydning Danmark har aftalt en ambitiøs projektstrategi med DIF, og vores nye kollega skal understøtte og udvikle Combat Archery ud fra denne strategi.

Du kommer til at indgå i et stærkt team med vores sports- og udviklingschef, samt vores udviklingskonsulent, og vil derfor ikke stå alene med arbejdet omkring Combat Archery.

Projektkonsulentens opgaver kommer primært til at omhandle:

    • Implementering af Combat Archery i foreningerne 
    • Skabelse af rammer og regler for Combat Archery
    • Udvikling og afvikling af ny stævnestruktur for Combat Archery   

Personprofil
Vi søger en person, som kan arbejde selvstændigt, som er i stand til at udvikle og implementere projekter og som kan samarbejde med de øvrige medspillere på projektet, herunder de frivillige i foreningerne.

Du må meget gerne have erfaring med projektarbejde med fokus på mekanismerne i foreningsarbejde og arbejdet med frivillige. Arbejdet som udføres i et spændende miljø med mange udfordringer, vil være med til at løfte forbund og medlemsforeninger.

Det er nødvendigt at du har kørekort og adgang til bil.

Vilkår
Vi kan tilbyde deltidsstilling med fast løn, med 18 timers fast ugentlig arbejdstid. Stillingen indeholder spændende og varierende opgaver inden for projektets rammer med fastlagte mål og indsatser. Arbejdet udføres i hele landet, med kontoret i Brøndby som udgangspunkt. Ansættelsen sker i Bueskydning Danmark og projektkonsulenten refererer til Bueskydning Danmarks Sports- og udviklingschef.

Løn og øvrige forhold forhandles individuelt efter kvalifikationer. Yderligere information om stillingen kan du få ved kontakt til Bueskydning Danmarks Sports- og udviklingschef Kenn Romme på tlf.: +45 5196 6598.

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning samt CV til Bueskydning Danmark på mail: Send her!

Ansøgningsfristen er den 18.11.2018.

Stillingen forventes besat pr. 1. december 2018, og løber til 31. december 2019, hvor projektperioden og dermed ansættelsen ophører.

Du kan hente stillingsopslaget i pdf format her: Stillingsopslag, Combat Archery