Stillingsopslag Ungdomslandstræner

Stillingsopslag UngdomslandstrænerKategori: Elite, Info omkring landsholdet
Tags:

Bueskydning Danmark søger en engageret ungdomslandstræner til at lede og koordinere aktiviteterne for skytterne på ungdomsbruttolandsholdene i samarbejde med forbundets sportslige ledelse.

Der er tale om en deltidsstilling svarende til ca. 26 fulde dage planlagt i henhold til aktivitetsplanen og derudover lønnet deltagelse i et internationalt stævne og ungdomsverdensmesterskaberne på ca. 17 dage.

Det er ungdomslandstrænerens ansvar at sørge for bueskytternes forberedelse til og gennemførelse af internationale stævner og mesterskaber, hvortil forbundet sender officielle deltagere.

Ungdomslandstræneren har også ansvar for, at der foregår et konstruktivt og koordineret samarbejde omkring de enkelte skytter på bruttoholdene. I den forbindelse forventes der at foreligge en aftalt udviklings- og sæsonplan, som skal være med til at sikre en rød og alders-relateret tråd i skyttens udvikling.

Ungdomslandstræneren vil indgå i Bueskydning Danmarks team af talenttrænere.

Vi forventer at ansætte en moden person, som har et godt kendskab til bueskydning, er udviklingsorienteret, er god til at planlægge og samarbejde. Dyb teknisk indsigt er ikke en forudsætning, idet den udvikling først og fremmest finder sted i den ugentlige træning. Samlinger med fokus på teknisk træning gennemføres med tilknyttede tekniske instruktører.

Ansættelsen forventes påbegyndt 1. maj 2017 og med forventning om fortsat budget til en 2-årig aftale.

Ansøgningen sendes på mail til sportschef Finn Trærup-Hansen på mail senest tirsdag 18. april kl. 13:00.

Se mere om stillingen i ansvars- og funktionsbeskrivelsen nedenfor. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte sportschef Finn Trærup-Hansen (Mob.: 2484 2801)

Download (PDF, 330KB)

Stillingsopslaget kan også downloades her:

Download (PDF, 467KB)