Støt Bueskydning Danmark, hver gang du tanker

Støt Bueskydning Danmark, hver gang du tankerKategori: Generelt

Bueskydning Danmark har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Bueskydning Danmark, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte dansk bueskydning – OK betaler hele beløbet.

Du støtter bueskydning med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får Bueskydning Danmark en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Bueskydning Danmark nu. Og så sørger de for at ændre det. Eller du kan selv ændre det i OK App’en eller på www.ok.dk se nedenfor.

 

Støt ekstra med OK El
Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores foreninger. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Materialer til at dele på hjemmeside og sociale medier
Vil I hjælpe os med at dele budskabet, så har OK lavet billeder og et tekstforslag, som I frit kan bruge.
160×300 Banner benzinkort – forening
300×250 Banner benzinkort – forening
728×90 Banner benzinkort – forening
OK logo
Tekst forslag til hjemmesiden og Facebook