Stor tilslutning til dette års Buernes Dag

Stor tilslutning til dette års Buernes DagKategori: Bredde, Generelt
Tags: ,

19 klubber er allerede tilmeldt dette års Buernes Dag. Skal Jeres klub også være en del af dagen? 

Sidste år deltog hele 22 bueklubber, hvilket er det højeste antal siden den første Buernes Dag tilbage i 2015. Det antal er vi godt på vej imod igen med de 19 klubber som allerede er tilmeldt. Jeres klub kan stadig nå at være med. Tilmeldingen for klubber lukker på torsdag den 9. juni.

Alle klubber under Bueskydning Danmark kan gratis deltage i Buernes Dag.

De deltagende klubber modtager en helt masse materiale fra Bueskydning Danmark til at lave markedsføring og afvikle dagen bedst muligt. Det vil også være muligt at deltage i et webinar omkring den gode afholdelse af Buernes Dag. Det betyder at klubben kan finde en frivillig tovholder som står for dagen, som ikke lige er formand eller træner – Man behøver ikke at vide noget om bueskydning for at være tovholder for Buernes Dag.

Hele 86% af de klubber som deltog sidste år ville anbefale andre klubber at deltage.

Det foreløbige danmarkskort 

De tilmeldte klubber fordeler sig som vist på kortet nedenfor.
Kan du ikke se din klub? – Så er det med at få jer tilmeldt.

Tilbagemelding

I bedes melde retur om I vil være med til at gøre Buernes Dag til en stor succes. I bedes samtidig oplyse, hvor mange postkort og plakater (A2 og A3), I regner med at få brug for. Overvej ligeledes om I skulle oprette en Bueskole (begynderhold) umildbart efter, tilkendegiv det i tilmeldingen og så sparring og hjælp fra Bueskydning Danmark.  Dette gøres senest 9. juni 2022 til udviklingskonsulent Astrid Carstensen. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte undertegnede.

Invitationen kan hentes her.