Tilbud: 1-2-Træner Bueskydning i Roskilde

Tilbud: 1-2-Træner Bueskydning i RoskildeKategori: Bredde, Kursus

Bueskydning Danmark inviterer nu, i samarbejde med Roskilde Bueskytteklub, til kurset: 1-2-Træner Bueskydning.

Kurset afvikles i Roskilde Bueskytteklub lokaler den 15. november 2015.

Skab succes
Gode bue-trænere gør det som bekendt nemmere at fastholde og tiltrække nye medlemmer i klubben – af den simple grund, at gode trænere gør træningen sjovere og mere udfordrende.

Med 1-2-Træner Bueskydning kan I gøre de nye trænere til en succes fra start – og I kan gøre det både nemmere og sjovere for de nye trænere at agere som trænere. 1-2-Træner-kurset tager højde for alt det nye trænere har brug for og gør dem i stand til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. På kurset får deltagerne fx:

  • Idéer til træningsøvelser
  • Viden om trænerrollen
  • Forslag til opvarmning
  • Redskaber til at planlægge træningstimen
  • Basic skills ud fra ATK BUE

Alle deltagere får desuden t-shirt, drikkedunk, undervisningsmaterialer og link til en app med alle øvelserne. Så er alle guldkornene lige ved hånden!

Kurset er både for den engagerede ungdomsskytte og forældrene bag skydelinjen.

Vær med fra start
Undervisningsmaterialet til kurset er i gang med at blive finjusteret, og inden længe er vi klar til at udbyde de første kurser. Er du leder i en forening som allerede nu tænker at være interesseret i at afvikle et 1-2-Træner Bueskydnings kurser lokalt, så tag kontakt til udviklingskonsulent Kenn Romme. Sammen finder vi bedst egnet tid og format på kurset.

Det får I
Kurset er opbygget i to moduler á hver 4 timers varighed. Det første modul fokuserer på trænerrollen før, under og efter træning. Deltagerne får idéer til, hvordan de kommunikerer med udøverne, hvordan de kan planlægge træningen, herunder opvarmningen, og hvordan de kan skabe et godt træningsmiljø.

På det andet modul kigger vi kun på bueskydning. Deltagerne får idéer til konkrete øvelser og forslag til hvordan de starter nye skytter op efter principperne om basic skills ud fra ATK BUE.

Bueskydning Danmark sender en instruktør ud til at afvikle kurset, og kommer med alle undervisningsmaterialer. Alt I skal gøre er at have interesse i at uddanne nye trænere, og have tid og plads til at afvikle kurserne.

1-2-Træner Bueskydning hænger sammen med Bueskydning Danmarks øvrige træneruddannelse og er første trin på trænerens uddannelsestrappe. Du kan læse mere om Bueskydning Danmark uddannelser her.

Du finder invitationen til kurset i Roskilde her: kursusplan