Tjen penge til klubkassen med GO! Danmark

Tjen penge til klubkassen med GO! DanmarkKategori: Generelt
Tags:

Tjen penge til klubkassen med GO! Danmark – Det er sund fornuft.

Alle foreninger under DIF har nu mulighed for at tjene penge til klubkassen ved at markedsføre og sælge billetter til GO! Danmark kampagnerne.

Tjen 100 kr. per deltager
Spred budskabet om GO! Danmark blandt jeres medlemmer, lokalbefolkningen, virksomheder eller jeres sponsorer, og tjen 100 kr. pr. person der tilmelder sig næste GO! Danmark-kampagne. Det er let. Det er sjovt, det er sund fornuft, og det er en digital aktivering, der kan fungere som et samlende initiativ for alle, der allerede er, eller gerne skulle komme i kontakt med jeres forening.

Hvad kan I bruge GO! Danmark til?
GO! Danmark er en digital sundhedskampagne, der kører 3 gange årligt. Næste kampagne starter mandag 16. maj og varer i 5 uger. Temaet for næste kampagne er 100% SOMMERFRISK. Gennem kampagnens 5 uger udfordres deltagerne på deres evne til at bygge sunde vaner. Det er en øjenåbner at deltage, og langt de fleste gennemfører kampagnen med sunde resultater. Alle gennemfører et digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen og får således personlige tal på egen sundhed, samt tips og tricks til at optimere egen livsstil.

Den gennemsnitlige deltager barberer typisk 4 år af sin bodyage på bare 5 uger, og GO! Danmark app’en er elsket af langt de fleste af de 15.000 danskere, der allerede har prøvet kræfter med kampagnerne.

Som forening kan du oprette hold, der kan dyste mod hinanden, om hvem der skaber mest sundhed på 5 uger. I får jeres eget digitale dashboard, hvor I kan følge med i udviklingen, og I kan løbende kommunikere med alle, der engagerer sig via kampagnens app. Til slut kan I kåre vindere og dele opsummerede data om de præstationer, I sammen har opnået.

Sådan kommer I i gang
Vi laver en skræddersyet flyer til din forening, med en unik billetkode. Derudover opretter vi de hold, som I ønsker, at jeres deltagere skal organiseres i. I spreder budskabet om kampagnen og for hver gang en ny deltager benytter jeres unikke billetkode, tilskrives i 100 kr. i bonus. Når tilmeldingen lukker, overføres den samlede sum til jeres forening.

Mere information
1. Se den flyer som skræddersyes til din forening
2. Læs mere om næste kampagne på https://www.godanmark.dk/sommerklar2022/
3. Tag kontakt til kampagneleder Jesper Nyholm her, for at komme i gang.