To sølvmedaljer ved World Cup i Salt Lake City

To sølvmedaljer ved World Cup i Salt Lake CityKategori: Elite, World Cup

De to danske compound skytter Sarah Sönnichsen og Stephen Hansen vandt endnu en medalje ved et World Cup stævne. I Salt Lake City blev det til flotte sølvmedaljer og med dem har Sarah Sönnichsen og Stephan Hansen sikret sig en plads ved World Cup finalerne i Italien.

I kvindernes compound finale satte spanske Andrea Marcos sig på kampen med sejre i de første tre runder. I fjerde runde hentede Sarah Sönnichsen ind på spanieren og var således bagud med et enkelt point før femte og sidste runde. Den vandt Marcos med et point og sendte dermed den velskydende danske skytte på sølvpladsen.

Stephan Hansens finale mod Mike Schloesser fra Holland blev så spændende, som det var forventet. Efter femte runde var stillingen lige med 147 point til begge. I shoot off var der millimeter afstand mellem skytternes pile, men det var hollænderen, der stod en X’er. Han tog dermed revanche for de seneste tre opgør, som Stephan Hansen vandt.

Næste World Cup finder sted i Berlin 8.-13. august. Ved det stævne har Tanja Jensen muligheden for at sikre sig en plads ved World Cup finalen. I øjeblikket sidder hun på en fjerdeplads.

Bueskydning Danmark siger tillykke med den flotte indsats.

Compound finalerne kan ses på video her.