Træneruddannelsen, sæson 2018/2019

Træneruddannelsen, sæson 2018/2019Kategori: Generelt

Bueskydning Danmark er i sæson 2018/2019 klar med nyt materiale til træneruddannelse og kursusplan for hele sæsonen

De sidste 2 år har Bueskydning Danmark arbejdet på uddannelse af instruktører, og producering af uddannelsesmateriale til Bueskydning Danmark træneruddannelse. De sidste detaljer er snart på plads, og derved kan der nu lægges en uddannelseskalender til og med Kandidattræner uddannelsen.

Uddannelseskalenderen er udarbejdet således, at uddannelsen afvikles i 2 loop hen over et helt år. Efter sommerferien er første afvikling af kurser lave

ste niveau (1-2-Træner Bueskydning) og herfra afvikles modulkurserne, først i Grundtræner og derefter i Kandidattræner. Efter nytår, afvikles kurserne igen efter samme princip. klik på billedet og få et overblik over kursusafvikling for sæson 2018/2019.

Folder om træneruddannelsen
I august måned udgiver Bueskydning Danmark en folder for træneruddannelsen 2018/2019. Den skal give klarhed over uddannelsens struktur, anbefalinger og afvikling. I folderen findes uddannelseskalenderen, hvor men hurtigt får et overblik over de weekenden hvor kurserne afvikles. Kalenderen giver dig desværre ikke svar på hvor kurserne afvikles, men kan bruges til at planlægge sin uddannelse efter. Kurserne vil stadig blive slået op ved invitationer på kursusplanen, ca. 6 uger før kursus afvikling.

Kursusplan
På Bueskydningdanmark.dk har træneruddannelse også fået et face løft. Du kan nu finde beskrivelser for de enkelte uddannelsestrin og moduler under træneruddannelse, og kursusplanen giver nu et bedre visuelt overblik over kurser i udbud, og kurser på vej.

Tryk på kurset i uddannelsesplanen og få kursusinvitationen. Kan man ikke trykke på kurset, er invitationen ikke udgivet endnu.  

Her finder du folderen i elektronisk format, som bliver uddelt ved Bueskydning Danmarks større events i løbet af de kommende måneder, og som også findes i august udgaven af BUESKYDNING.