Uddannelseskalender 2022

Uddannelseskalender 2022Kategori: Bredde, Generelt, Kursus
Tags: , , ,

Uddannelseskalenderen 2022 er nu klar og kan findes her.
Vi tager forbehold for ændringer.

Corona har været hård ved vores kurser de seneste to år og det har været meget uforudsigeligt at sige hvornår vi kunne afvikle kurser. Vi er nu optimistiske i forhold til fremtidsudsigterne for at afholde vores kurser igen på vanligvis. Med uddannelseskalenderen har I nu mulighed for at planlægge efter det i god tid.

Skal jeres klub afvikle et eller flere kurser i 2022?

I øjeblikket mangler der arrangørklubber på de fleste af kurserne og vi hører derfor meget gerne fra nogle klubber, hvis I ønsker at trække et kursus til jeres klub. Det kan f.eks. give god mening hvis I er flere trænere fra samme klub som ønsker at dygtiggøre sig. Det kan være en stor hjælp at kurset bliver afviklet I jeres klub og man ikke skal til at køre for det. Kontakt udviklingskonsulent Astrid Carstensen ved interesse eller spørgsmål.

Vi kan være rimelig fleksible med 1-2 trænerkurserne. Det betyder at vi gerne flytter rundt på dem hvis der er nogle klubber der byder sig til. Det betyder derfor også at I skal tage datoerne for de kurser lidt mere let.

Træneruddannelsen

I kan læse mere om vore træneruddannelse her: https://bueskydningdanmark.dk/klubservice/uddannelse/traeneruddannelsen/

I skal være opmærksomme på at DIF træner 1 og 2 bliver udbudt to gange i år. Det er utrolig vigtigt at i får sendt jeres trænere til disse kurser, da de omhandler essentielle ting for trænerrollen. Find mere information her.

Tilmelding

Alle indbydelser til de vores kurser kan findes på Bueskydning Danmark kursusplan her. 

Kursus tilmeldingen til Bueskydning Danmark trænerkurser sker fremover på DIF’s e-læringsplatform
Link til DIF E-læringsportal
Manual Til DIF E-læringsplatform