Uddannelsesweekend for buetrænere

Uddannelsesweekend for buetrænereKategori: Generelt, Kursus

Bueskydning Danmark har inviteret til uddannelsesweekend for alle trænere, den 8-9. oktober 2016 i Vejle.

Det er nu muligt for alle forbundets trænere at tilmelde sig årets største tilbud. Bueskydning Danmark har sammensat et spændende og ambitiøst program for uddannelsesweekend 2016.

3 spor
Weekenden er bygget op over 3 spor, hvor uddannelsen inden for ATK BUE fylder meget. Et par af ATK kurserne er gentagelse fra de meget succesfulde kurser fra 2015, hvor Bueskydning Danmark kørte et implementeringsforløb med en række foreninger omkring ATK BUE. Nu får resten af forbundets trænere muligheden for at gå i dybden med ATK BUE.

Nye emner bliver også pakket ud i vores ATK BUE, og vi har hyret nogle super kompetente undervisere med stor kvalitet til opgaven.

Bueskydning Danmark nye Grundtræner kursus udbydes for 2. gang under uddannelsesweekenden. Grundtræneruddannelsen er delt op i 3 moduler, og det er Modul A (Basic skills) som udbydes. Modul A er den naturlige efterfølger til opstartskurset 1-2-Træner Bue. Du kan læse mere om Grundtræneruddannelsen her.

Spotkurser er en væsentlig del af enhver træneruddannelse. Det er under spotkurser det bliver muligt at tage aktuelle- eller detalje emner op, og vi holder os ikke tilbage under uddannelsesweekenden.

Program
Programmet for årets uddannelsesweekend er lagt således at det er muligt for den enkelte træner selv at vælge til eller fra. Dette gør at man meget fleksibelt selv kan sætte sit program sammen for weekenden.
Lørdag aften vil Vejle Bueskyttelaug gøre klar til et lille socialt stævne, så man kan få tankerne lidt væk fra teori og over på praksis, eller blot hygge sig med sine trænerkollegaer.

Herunder finder du programmet for uddannelsesweekend 2016. På kursusplanen finder du desuden invitationen til uddannelsesweekenden hvor du kan læse mere om de enkelte moduler på programmet, samt tilmeldingsinfo.

Vi glæder os til at se dig til en lærerig og sjov weekend!

8-9-okt-2016_program_billede