Opdateret: Udtagelse til EM indendørs 2015

Opdateret: Udtagelse til EM indendørs 2015Kategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet

Bueskydning Danmark har udtaget nedenstående skytter til det kommende EM indendørs i Koper, Slovenien, og udtagelsen er nu opdateret med tre yderligere skytter. Alle skytter har opfyldt udtagelseskravene for dette stævne.

Stævnet afholdes den 24. februar til 28. februar 2015.

Bueskydning Danmark har budget til at tilbyde tre compound seniorskytter en støttet plads på holdet. Dvs. de betaler hver 3000 kr. for rejsen, mens forbundet dækker den resterende udgift. De tre støttede pladser går til herre compoundholdet, som gennem lang tid har vist, at de er medaljekandidater til alle turneringer. Til EM er der en udskiftning på holdet, da Andreas Darum træder ind i stedet for Patrick Laursen. Patrick kan ikke deltage på grund af arbejde, og Andreas Darum klarede udtagelseskravet i den indendørs World Cup i Nimes i den forgange weekend. Det gjorde han endda med en flot PR på 590 points.

Med på holdet er Erika Anear, der er debutant under det danske flag. Hun har optrådt på det australske landshold mange gange. Hun bor nu i Danmark, og hun vil derfor repræsentere Danmark fremover.

 

Holdet til EM indendørs er:

Herre compound senior

Martin Damsbo

Stephan Hansen

Andreas Darum

 

Dame compound senior

Erika Anear

Maria Olesen

 

Dame compound junior

Sarah Sönnichsen

Tanja Jensen

 

Dame recurve senior

Randi Degn

 

Holdleder

Dan Hansen