Udtagelse til VM indendørs 2016

Udtagelse til VM indendørs 2016



Kategori: Elite, Generelt, Info omkring landsholdet

Bueskydning Danmark har udtaget nedenstående skytter til det kommende VM indendørs i Ankara, Tyrkiet. Stævnet afholdes den 1. til 6. marts 2016.

Bueskydning Danmark kan støtte tre skytter økonomisk ved at tilbyde dem rejsen til en pris på 3000 kr. per skytte. Det har været yderst vanskeligt denne gang at udvælge de tre skytter, der skal have støtten, da niveau hos alle er rigtig højt. Vi har valgt, at støtten går til herre compound holdet med Stephan Hansen, Patrick Laursen og Martin Damsbo. Herre compoundholdet er i verdensklasse i denne konstellation.

Sarah Sönnichsen har haft en fornem indendørssæson, hvor hun – indtil videre – satte kronen på værket ved at sikre sit titlen i indendørs-World Cup finalen i Las Vegas, USA i den forgangne weekend. Også Tanja Jensen og Erika Anear har leveret rigtig flotte resultater de sidste måneder.

Dennis Bager bliver eneste recurveskytte på holdet. Han har flere gange skudt A-kravet til VM, så niveauet har været højt henover hele indendørssæonen.

VM-indendørs er også for ungdomsskytter, og her har de to søskende, Sune og Sasha Ramussen, klaret udtagelseskravet. De skyder begge med compound, og de har senest gjort en flot figur i ungdomsturneringen i Las Vegas, USA. Det bliver spændende at følge dem.

  

Holdet til VM indendørs 2016

Herre compound senior

Martin Damsbo – støttet plads

Stephan Hansen – støttet plads

Patrick Laursen – støttet plads

 

Dame compound senior

Sarah Sönnichsen

Tanja Jensen

Erika Anear

 

Herre recurve

Dennis Bager

 

Dame compound junior

Sasha Rasmussen

 

Herre compound junior

Sune Rasmussen

 

Holdleder

Dan Hansen