Opdateret: Udtagelsesskydning for ungdomslandsholdet

Opdateret: Udtagelsesskydning for ungdomslandsholdetKategori: Elite, Generelt, Ungdom

Når Inde DM for ungdom er overstået i den kommende weekend, rammer vi samtidig deadline for tilmelding til ungdomslandsholdets internationale sæson 2022. Dermed nærmer vi os også de første muligheder for at skyde udtagelse.

Som beskrevet i udtagelsessystemet for ungdomslandsholdet (Læs mere her) afvikles der kvalifikationsskydning i april, maj og juni måned. De 2 første muligheder er Bueskydning Danmark arrangerede udtagelsesskydninger, og der er nu sat location på den udtagelsesskydning som afvikles den 2. april 2022.

Kvalskydning 2. april 2022
Alle mødes på udendørsbanen i Århus (Åbrinkvej 7, 8000 Århus C) senest kl. 9.45. Skytter fra Jylland bedes mødes på banen kl. 9.00 og påbegynde baneopsætningen. Når alle er ankommet, gør vi i fællesskab resten af banen klar, og forventer opvarmnings start senest kl. 10.30. Der skydes 3 runders opvarmning, hvorefter vi skyder de første 72 pile. Herefter vil der være en times frokostpause (husk at medbringe madpakke og drikke). Efter frokost skydes yderligere 72 pile.

Skydningen foregår udendørs, så hold øje med vejrudsigten. Landstræner Niels Dall er skydeleder og dommer på dagen.

Kvalskydning 15. april 2022
Alle mødes alle på udendørsbanen i TIK (Mølleholmen 7, 2630 Taastrup) senest kl. 9.45. Skytter fra Sjælland bedes mødes på banen kl. 9.00 og påbegynde baneopsætningen. Når alle er ankommet, gør vi i fællesskab resten af banen klar, og forventer opvarmnings start senest kl. 10.30. Der skydes 3 runders opvarmning, hvorefter vi skyder de første 72 pile. Herefter vil der være en times frokostpause (husk at medbringe madpakke og drikke) Efter frokost skydes yderligere 72 pile.

Skydningen kommer til at være ude, så husk at tjekke vejrudsigt og ta varmt tøj med. Landstræner Niels Dall er skydeleder og dommer på dagen.

Tilmelding for ungdomsskytter
Vi har brug for at kende antallet af skytter til vores skydninger den 2. og 15. april. Derfor skal alle ungdomsskytter som ønsker at skyde kvalresultater ved Bueskydning Danmarks egne skydninger, sende sin tilkendegivelse til Kenn Romme, senest 27. marts 2022.

HUSK at 27. marts 2022 også er deadline for tilkendegivelse for, hvilke stævner man ønsker at kvalificere sig til i ungdomslandsholdets sæson 2022.

Spørgsmål til ovenstående er altid velkomne, og rettes også til Kenn Romme

Kvalifikationsskydning ved VM 2015 i København, Foto: Lars Møller