Udtagelsesstævner 2015 – dame recurve er meget tæt.

Udtagelsesstævner 2015 – dame recurve er meget tæt.Kategori: Diverse stævner, Elite, Generelt, Info omkring landsholdet

Lørdag den 11. april 2015 kæmpede Bueskydning Danmarks bruttolandshold igen til en af årets udtagelsesskydninger. I herre recurve, dame og herre compound mangler der endnu to udtagelsesstævner, som finder sted i Taastrup en 25. og 26. april.

For dame recurve var 11. april det sidste obligatoriske udtagelsesstævne, og resultaterne er meget tætte. I forhold til pointsystemet, der er lavet til udtagelsesskydningerne, vinder Maja Jager stævnerne samlet. Ser vi på gennemsnit per pil i kvalifikation og i face2face-matcherne, har hver skytte skudt 645 konkurrencepile, og niveauet er meget tæt. Mellem 4. og 5. bedste gennemsnit skal vi ned på 2. decimal for at se forskel – 8,59 som 4. bedste til Randi Degn og 8,55 hos Natasja Bech som 5. bedste gennemsnit. Den samme tæthed ser vi i gennemsnittet fra kvalifikationsrunderne.

I den kommende uge udtager Bueskydning Danmark de skytter, der får tilbudt en plads til World Cup 1 i alle kategorier. I dame recurve bruger landstrænerteamet resultaterne fra og en lang række observationer af selve skydningen ved  udtagelsesskydningerne som baggrund for den vurdering, der vil være grundlaget for udtagelsen.

 

Download (PDF, 74KB)

Download (PDF, 73KB)