Udtagelsesstævner forud for sommerens VM starter i Påsken

Udtagelsesstævner forud for sommerens VM starter i PåskenKategori: Elite, Info omkring landsholdet
Skærtorsdag havde Bueskydning Danmark første udtagelsesstævne for dame recurve forud for årets internationale landsholdsopgaver og særligt VM. Den regerende verdensmester Maja Jager tog første stik i klar stil, mens de to “nye” skytter på landsholdet viste, at de også vil lege med blandt de skytter, der er i spil til sæsonen. De to skytter, Jeanette Riis og Randi Degn, gør i år comeback på landsholdet efter nogle års pause.
Lørdag og søndag i denne uge samt mandag den 6. og lørdag den 11. april er der udtagelsesstævnerne for alle fire klasser (herre og dame recurve samt dame og herre compound). Du kan her læse om formatet, der skydes de forskellige dage.
Alle er meget velkommen til at kigge forbi. Stævnerne finder sted på Aarhus Bueskyttelaugs udendørsbaner på Åbrinkvej, 8000 Aarhus C. Vi starter tidlig morgen alle dagene og slutter hen på eftermiddagen. De mest interessante tidspunkter er:
Lørdag den 25. og søndag den 26. april vil herre recurve, dame og herre compound have deres sidste to udtagesesstævner. Disse finder sted i Taastrup, og der kommer nærmere information om disse i ugen op til.

 

Du kan på On-sport.dks hjemmeside se en kort video fra stævnet Skærtorsdag – klik her.