Udviklingskonsulent Astrid Carstensen stopper i Bueskydning Danmark

Udviklingskonsulent Astrid Carstensen stopper i Bueskydning DanmarkKategori: Generelt

Astrid Carstensen har opsagt sin stilling som udviklingskonsulent hos Bueskydning Danmark. 

Astrid har været udviklingskonsulent hos Bueskydning Danmark siden november 2018 og har ydet en stor indsats for forbundet. Astrid har været en stor ressource hos Bueskydning Danmark og stået for rigtig mange forskellige projekter og indsatser. Vi er meget ærgerlige over at Astrid har opsagt sin stilling, men glade for den tid hun har været hos os og ønsker hende stort held og lykke i sit nye arbejde.

Astrid udtaler:

“Jeg har været utrolig glad for min tid i Bueskydning Danmark. Det har været en tid med en masse super fede oplevelser, udfordringer, udvikling og ikke mindst en masse fantastiske mennesker! Jeg vil gerne takke for det gode samarbejde jeg har haft med rigtig mange mennesker ude i de danske bueklubber. Jeg har nydt at blive udfordret af jer, men også at kunne udfordrer jer tilbage og vi sammen har arbejdet for at udvikle os.

Der skal også lyde et STORT tak til mine kollegaer i Bueskydning Danmark for samarbejdet og godt kollegaskab. Vi har brugt rigtigt meget tid sammen og I har oplevet mig fra alle sider – på godt og ondt. Jeg har lært rigtig meget af jer og udviklet mig både fagligt og personligt. Jeg vil komme til at savne jer. Jeg sætter ligeledes stor pris på det samarbejde jeg har haft sammen med DIF og ansatte i forskellige specialforbund. Sidst skal der lyde et personligt tak til min chef Kenn Romme og formand Morten Holm-Nielsen. I er værdsat og sikke en indsats i gør for bueskydning i Danmark.

Jeg er utrolig taknemlig og beæret over den tid jeg har fået lov til at få hos Bueskydning Danmark og vil tænkte tilbage på den med stor glæde. Nu er det blevet tid til at kaste sig over nogle nye udfordringer, og jeg ønsker alle i bueskydning god vind fremover og ønsker Bueskydning Danmark alt det bedste.”

Astrid har sidste dag hos Bueskydning Danmark fredag den 16. december 2022.

Bueskydning Danmark kommer ikke til at slå stillingen som konsulent op på denne side af nytår. Der skal nu køre en proces i forbundets ledelse, hvor strategiske indsatser på bredde, udvikling- og eliteside genbesøges, hvorefter administrationens arbejdsporteføljer sammensættes. Lige pt. kører Bueskydning Danmark også en stor undersøgelse blandt forbundets medlemmer, som meget gerne skal kaste nogle udviklingsperspektiver af sig. Det tages selvfølgelig med i overvejelserne, når vi skal kigge på helheden i forbundets administration.

Har man spørgsmål til ovenstående, kan sport- og udviklingschef Kenn Romme kontaktes her