Ungdoms DM den 13-14. februar 2021 aflyses!

Ungdoms DM den 13-14. februar 2021 aflyses!Kategori: Generelt

Nye Covid-19 restriktioner får desværre konsekvenser for afviklingen af ungdoms DM som var planlagt til afvikling hos Hillerød Bueskyttelaug den 13-14. februar 2021

Bueskydning Danmark har modtaget den triste besked fra Hillerød Bueskyttelaug, at en aflysning af DM for ungdom den 13. og 14. februar 2021 er udvejen på de seneste restriktioner som myndighederne offentliggjorde på et pressemøde den 1. december 2020.

Bueskydning Danmarks bestyrelse har stor forståelse for beslutningen, som er nødvendig og ansvarligt i den nuværende situation.

Bueskydning Danmark er åben for at afholde DM for ungdom senere på året, når og hvis det bliver muligt. Vi ser også på muligheden for at afholde en “Danmarksturnering” virtuelt som erstatning for ungdoms-DM.

På trods af stramningen på restriktioner for børne- og ungeidrætten, opfordrer Bueskydning Danmark til, at bueklubberne arbejder videre under de nye regler, og får det bedste ud af det under omstændighederne. Få gode råd til, hvordan I kan holde liv i aktiviteterne, på Bueskydning Danmarks side for regler og rammer under Covid-19. Den finder du her:

Covid-19 – Bueskydning Danmark